Servicii de debarasare apartamente

Despre serviciile noastre de debarasare mobilier vechi: Indiferent dacă vă renovați casa sau vă mutați în alta, una dintre cele mai dificile sarcini este fie mutarea, fie eliminarea mobilierului dumneavoastră voluminos. Nerespectarea corectă a vreunuia dintre aceste lucruri poate duce la amenzi mari, răniri și mobilier deteriorat.

Cum va pot ajuta serviciile de debarasare a apartamentelor ?

Debarasari canapele vechi

Ca parte a serviciilor noastre de îndepărtare a canapelelor, echipa noastră va colecta și curăța orice canapele, indiferent de material sau dimensiune. Acceptăm și alte piese de mobilier, cum ar fi pouf, fotolii și suport pentru picioare.

Atunci când decideți să aruncați singur o canapea, noi ne asumăm toate sarcinile de ridicare și transport grele pentru dvs., asigurându-ne că îndeplinim fiecare lucrare cu un nivel ridicat de grijă și pricepere pentru a evita deteriorarea casei dvs.

Scapa de salteaua veche

Ai o canapea veche care trebuie îndepărtată de pe proprietatea ta? Serviciul nostru de debarasare a canapelelor va va ajuta să scapi de vechea ta canapea cu ușurință. Echipa noastră îți poate lua rapid canapeaua nedorită, chiar și în aceeași zi cu solicitarea ta și nu va trebui să ridici niciun deget. 

Vă vom ridica canapeaua de la proprietatea dvs., fie în interior, fie în exterior, la orice oră și în ziua potrivite pentru dvs. Puteți rezerva zile și orele nominalizate sau chiar rezervați pentru aceeași zi, în funcție de disponibilitatea echipei noastre.

Dabarasam electrocasnice mari

Serviciul nostru de îndepărtare a electrocasnicelor tip masini de spalat sau frigidere, vă va ajuta să scăpați de orice frigidere, congelatoare, mașini de spălat vase, mașini de spălat rufe și alte produse albe pe care altfel le puteți elimina din cauza reglementărilor stricte privind mediul.

Colectăm electrocasnicele dumneavoastră voluminoasee și le ducem la centre specializate de reciclare unde sunt demontate, reciclate sau refolosite pentru a asigura cea mai bună îngrijire a planetei.

Debarasarea mobilierului de birou

Debarasare moloz

Debarasare obiecte vechi voluminoase

debarasare-apartamente-mobila-veche

Suntem aici pentru a vă ajuta! Sună-ne azi!